KIDS COACHING CLUB

Kids Coaching Club-ot, vagyis az ifjúsági coaching módszertan alapjaira szervezett közösséget abból a célból hoztuk létre, hogy a fiatalokat coaching szemléletben tudjuk támogatni elakadásaikban.

A coaching szemlélet azt jelenti, hogy nem tanácsot adunk, hanem speciális módszertani eszközök és technikák alkalmazásával arra ösztönözzük őket, hogy motiválttá, valamint képessé váljanak saját maguk megoldásokat találni életük kihívásaira. Támogatjuk és biztatjuk őket a cselekvésre, amellyel a reális és elérhető céljaikat megvalósíthatják.

Véleményünk és tapasztalatunk szerint hatalmas lehetőség van abban, hogy az emberek már egészen fiatal korban képessé válnak felismerni egy adott nehéz szituációt, önmaguk reális, valós érzékelésére, valamint lehetőségük van önállóan alternatívákat találni az adott problémás élethelyzet esetleges megoldásaira, majd lépéseket tesznek annak érdekében, hogy pozitív irányú elmozdulás következzen be az életükben.

Képzeljük el, milyen világot formálhatnánk, élhetnénk akkor, ha az emberek már gyermekkorban megtanulnák a belső erőforrásaikhoz való hozzáférés lehetőségét, az elakadásaik feloldását, a tiszta és nyílt kommunikáció elsajátítását, vágyaik kifejezését, valamint azok megvalósításának képességét, és ezekkel a lehetőségekkel élhetnék le életüket?