SZAKEMBEREINK

Halász Iván

alapító, vezető tanácsadó, ifjúsági coach

Segítői, tanácsadói munkámat közel 16 éve végzem aktívan. Az első tíz évben kifejezetten egyéni tanácsadással foglalkoztam. Ennek során strukturált beszélgetéseken, konzultáción az önismereti munka segítésével, az egyéni kompetenciák feltárásával, fejlesztésével, olyan személyes megoldásorientált szemléletmód alakítható ki, mely által az érzelmi elakadások megoldhatóvá válnak.

Betegségek esetén a külvilág stigmatizálása okozta környezeti és belső konfliktusok rendeződnek, javul az önkifejezés hatékonysága, valamint az érintettek erőforrásai, megküzdési technikái aktiválódnak.

Az elmúlt 6 évben különböző csoportos és egyéni humánerőforrás fejlesztő, tanácsadó, tehetséggondozó foglalkozásokat, tréningeket tartok privát, állami, oktatási és egészségügyi szektorban, megbízási illetve pályázati keretek között.

Zalai-Zempléni Zsófia

alapító, vezető tanácsadó
Tudatosság Központú Mestercoach (Consciousness Coach®), ifjúsági coach, Akkreditált Mediátor, Betegség, gyász és egyéb elakadás át/feldolgozását segítő

Eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkezem, közben pszichológiát is hallgattam, majd több éven át különböző országokban diplomataként dolgoztam, mígnem visszatértem az eredeti érdeklődési területemhez, az emberhez. 2009 óta Magyarországon egyedülállóan dolgozom az úgynevezett Tudatosság Központú Coaching® (eredetileg Consciouness Coaching®) módszerrel, amelyet mesterképzés keretén belül sajátítottam el Belgiumban és Hollandiában.

A módszer rendkívül gyors és tartós változásokat eredményez, különleges és mély. A coachinggal párhuzamosan Hollandiában tanultam a Mindfulness, vagyis a tudatos jelenlét módszertanáról, amelyet a coachingtól függetlenül, illetve éppen azzal párhuzamosan alkalmazok mind a gyermekek mind a felnőttek számára. A coaching mellett akkreditált mediátorként is dolgozom, elsősorban családjogi, párkapcsolati és ifjúsági vonalon. (Közvetítői Nyilvántartási Számom: 001998/1.) 

Még 2010-ben külföldön kezdtem el szakmai szinten is foglalkozni meddőnek titulált, illetve várandós nőkkel, a természetes szülésre való felkészítéssel, kismama relaxációval, a babával való kapcsolatfelvétellel. Az édesanyáknak továbbá segítem a szülés és a szülés utáni kihívásokkal tarkított mindennapokat kezelni, majd a munkába történő visszaintegrációt is. További számos természetes és alternatív módszerrel egészítem ki a tevékenységemet, mint például: Bert Hellinger féle család- és rendszerállítás, Access Bars® kezelés, Recall Healing® (a módszerrel sajátos módon és nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet – legyen az betegség, viselkedés, egyéb – hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit), EFT (Érzelmi Felszabadítás Technika), Bach virág kezelés, Egyéni és csoportos gyászfeldolgozás kísérés gyermekek és felnőttek számára egyaránt. 

Magánéletemet tekintve nagycsaládos édesanyaként élem a mindennapjaimat, négy gyermekem van. Fontos számomra a belső lelki egyensúly megteremtése, annak megerősítése, hiszem, hogy sok mindennek ez az eredője. Messzemenőkig hiszek a változás lehetőségében, az önismeret fontosságában, valamint a tudatosság, a hitelesség, és legfőképpen pedig a kapcsolódás és a szeretet erejében.